Het klimaat van onbedoelde gevolgen

In 2016 waren 1,9 miljoen Amerikanen werkzaam in elektriciteitsopwekking, mijnbouw en andere brandstofwinningsactiviteiten, aldus het rapport – een veld dat we kort voor de creatie van energie zullen noemen.

Meer dan 373.000 Amerikanen hebben deeltijd of voltijd in zonne-energie gewerkt, en ruim 260.000 van hen – of ongeveer 70 procent – hebben de meerderheid van hun tijd aan zonne-projecten besteed.

De meeste zonne-energie banen waren in de installatie, de bouw en de fabricage, aangezien de relatief nieuwe industrie verder capaciteit toevoegde. Zonne-energie heeft vorig jaar nog een klein deel van de energieproductie van de Verenigde Staten gegenereerd.

De kolenindustrie, die sinds 2012 werk heeft geduwd, voornamelijk door de concurrentie van goedkoop aardgas, heeft ruim 160.000 werknemers landelijk in dienst. Ongeveer 54.000 kolen banen waren in de mijnbouw.

Het is belangrijk om op te merken dat machtscreatie niet de enige bron van energie-werkgelegenheid is. In het rapport Energieafdeling zijn nog eens 2,3 miljoen banen gevonden voor energieoverdracht, opslag en distributie, een nummer dat elektriciteits- en pijpleidingswerkers omvat en meer dan 900.000 detailhandel banen, zoals benzinemachine en brandstofhandelaren. Als niet-traditionele energiewerkers in de mix zijn opgenomen – die betrokken zijn bij het produceren en installeren van energie-efficiënte producten – stijgt het totale aantal energiegerelateerde banen tot 6,4 miljoen.

Zonne heeft meer banen over het hele land, maar in sommige landen is kolen een belangrijker werkgever.

Werknemers in de industrie per 10.000 werknemers

Californië, een staat met robuuste hernieuwbare energie normen en installatie prikkels, had het afgelopen jaar het hoogste aantal zonne-energie banen per hoofd van de bevolking. Ongeveer 84 van de 10.000 werknemers in de staat hebben deel- of fulltime banen in de zonne-industrie. Nevada kwam dichtbij, gevolgd door Hawaii, Vermont en Massachusetts.

Midwest en Great Plains staten hadden de hoogste tarieven van windenergie werkgelegenheid. De regio leidde de weg op hernieuwbare energieproductie dankzij zijn sterke windbronnen.

Hoewel de kolenindustrie minder werk heeft gekregen, heeft het nog steeds een groot aantal werknemers in twee staten: Wyoming en West Virginia.

In Wyoming, bijna 300 van elke 10,00

Eine Antwort auf „Het klimaat van onbedoelde gevolgen“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.